top of page

Aanhuur of aankoop

Is uw kantoor te groot of te klein? Te duur of verouderd? Bij een verhuizing naar of vertrek uit een huur- of koopvestiging schakelt u Stedenrij in voor het beste advies en bijbehorende begeleiding. Wij geven een realistisch beeld van eventuele bijkomende kosten en voorwaarden. Zodat u de juiste afweging kunt maken.
 
(Ruimte)behoefteanalyse
Veranderingen in uw organisatie - groot en klein - kunnen van invloed zijn op uw behoeften rondom huisvesting. Verandert het primaire proces van uw organisatie? Aan hoeveel werkplekken heeft u behoefte? En wat zijn de randvoorwaarden van deze werkplekken? Verwacht u een groei in werknemers of juist een krimp? Door het uitvoeren van een (ruimte)behoefteanalyse krijgt u een compleet en helder beeld van uw toekomstige behoeften. Samen met u formuleren wij de antwoorden en bedenken we oplossingen.
 
Ruimtelijk Programma van Eisen
Kiest u voor een verhuizing naar huur of koop, dan volgt een locatieonderzoek en marktinventarisatie. Dit koppelen we aan een Ruimtelijk Programma van Eisen, zodat u altijd inzicht heeft of een potentiële vestiging bij uw onderneming past. Wij begeleiden gesprekken met notarissen en verhuurders, adviseren over juridische voorwaarden en randvoorwaarden en voeren taxaties uit. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn - en dus volledig in uw belang werken - staat u extra sterk.
 
Verhuur en verkoop
Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen? Bijvoorbeeld vanwege leegstand of een nieuwe huisvestingsstrategie? Wij helpen onnodige financiële druk op uw organisatie te voorkomen en nemen werk uit handen:
 
De onderhandeling over het makelaarscontract.

  • Het bepalen van een verkoopondersteunende marketingcampagne.

  • De verkoop- of verhuurbesprekingen met de makelaar.

bottom of page