Aanhuur of aankoop

Is uw kantoor te groot of te klein? Te duur of verouderd? Bij een verhuizing naar of vertrek uit een huur- of koopvestiging schakelt u Stedenrij in voor het beste advies en bijbehorende begeleiding. Wij geven een realistisch beeld van eventuele bijkomende kosten en voorwaarden. Zodat u de juiste afweging kunt maken.
 
(Ruimte)behoefteanalyse
Veranderingen in uw organisatie - groot en klein - kunnen van invloed zijn op uw behoeften rondom huisvesting. Verandert het primaire proces van uw organisatie? Aan hoeveel werkplekken heeft u behoefte? En wat zijn de randvoorwaarden van deze werkplekken? Verwacht u een groei in werknemers of juist een krimp? Door het uitvoeren van een (ruimte)behoefteanalyse krijgt u een compleet en helder beeld van uw toekomstige behoeften. Samen met u formuleren wij de antwoorden en bedenken we oplossingen.
 
Ruimtelijk Programma van Eisen
Kiest u voor een verhuizing naar huur of koop, dan volgt een locatieonderzoek en marktinventarisatie. Dit koppelen we aan een Ruimtelijk Programma van Eisen, zodat u altijd inzicht heeft of een potentiële vestiging bij uw onderneming past. Wij begeleiden gesprekken met notarissen en verhuurders, adviseren over juridische voorwaarden en randvoorwaarden en voeren taxaties uit. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn - en dus volledig in uw belang werken - staat u extra sterk.
 
Verhuur en verkoop
Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen? Bijvoorbeeld vanwege leegstand of een nieuwe huisvestingsstrategie? Wij helpen onnodige financiële druk op uw organisatie te voorkomen en nemen werk uit handen:
 
De onderhandeling over het makelaarscontract.

  • Het bepalen van een verkoopondersteunende marketingcampagne.

  • De verkoop- of verhuurbesprekingen met de makelaar.

Stedenrij

Neem contact op met ons:

T. + 31 88 237 67 57
E. info@stedenrij.nl

Gegevens

KvK: 66485940
BTW: 856575240
Bank: NL11 RABO 0311 1390 94

Postadres

Postbus 98
5600 AB Eindhoven
Nederland

Bezoekadres

Gebouw De Emma
Emmasingel 33
5611 AZ Eindhoven
Nederland